ARKUM grup

Despre noi

Membrii Grupului ARKUM, care activează în mai multe domenii, își organizează activitatea în conformitate cu aceleași valori, având grijă să utilizeze resursele disponibile în cel mai potrivit mod pentru dezvoltarea propriei companii și a companiilor partenere. Din 2001, Arkum Invest ține la un loc companiile înființate de László János în ultimele decenii. În prezent, această firmă a devenit compania centrală a grupului, care se dezvoltă în continuare cu participarea noii generații a familiei László.

Beneficiile acestei comunități de interese sunt numeroase: coordonarea resurselor financiare și o politică comună de achiziții oferă siguranță pentru membri. Analizele economice și serviciile de consultanță ad-hoc pentru grup contribuie la contracararea efectelor negative ale conjuncturilor de piață schimbătoare. Membrii ARKUM își pot organiza activitățile de marketing și de relații publice în baza unei strategii comune de comunicare. Un sistem comun de resurse umane ajută la găsirea celor mai potrivite persoane pentru fiecare loc de muncă și oferă programe eficiente de formare, coordonarea sistemelor de remunerare și stimulente.

Grupul de companii ARKUM

Impar

După treizeci de ani de la înființare, putem afirma că Impar a câștigat pe bună dreptate încrederea clienților din industria auto...

Eurocar / Toyota

Condusul sigur, confortabil și ecologic presupune pe lângă o mașină bine construită și profesioniști bine pregătiți și efectuare service în mod profesionist...

ePulse

Asistență în cumpărare autovehicule indiferent de marcă – asistență în a găsi mașina electrică potrivită: clienții pot alege dintre opt mărci și peste 40 de modele...

Arkum invest

Una dintre domeniile de activitate principale ale ARKUM INVEST, considerată forța motrice a grupului de firme ARKUM...

Hotel Târnava

Clienții sunt așteptați într-un hotel de trei stele în centrul orașului Odorheiu Secuiesc. La terminarea renovării clădirea hotelului va avea 67 de camere (inclusiv 13 apartamente)...

Lacurile de la Sânpaul

AGROPISC, operatorul lacurilor de pescuit de la Sânpaul și-a propus ca pe lângă piscicultură să exploateze potențialul caracteristicilor ornitologice ale zonei în spiritul ecoturismului...

Arkum Invest SRL
CUI: RO14333919
Nr. inreg.: J19/318/2001
Capial social: 500.000 RON

str. Kuvar nr. 28,
535600 Odorheiu Secuiesc,
jud. Harghita, Romania

WordPress Design and Development by WebGurus

Harminc évvel az alapítást követően bátran kijelenthető: az Impar kft. joggal érdemelte ki az autós társadalom bizalmát. Az 1991-től autóalkatrészeket forgalmazó kisboltból, töretlen fejlődés után a teljes országot lefedő autóipari nagykereskedés lett, amely több ezer terméket kínál. A piaci realitások mellett az alkalmazottak emberi értékeire építő cég megfelelő erőforrásokkal, technikai felszereltségekkel és tapasztalattal rendelkezik, hogy bármilyen típusú gépjármű számára teljes körű termékskálát és szolgáltatást nyújtson.

Az Impar Kft autó flották, viszonteladók, szervizek, hipermarketek, töltőállomások, autós szaküzletek beszállítójaként mind a business-to-business, mind a business-to-consumer piacon megbízható forrás. Számos EU-s és távol-keleti országból importál termékeket, a gumiabroncsok, kenőanyagok, akkumulátorok, autós kellékek, autókozmetikumok, autóalkatrészek stb. alkotják a cég által forgalmazott termékek gazdag kínálatát, a mezőgazdasági abroncsok területén pedig első az országban. Több, világszinten elismert, területén piacvezető márka képviselője az országban: BKT, Varta, Osram, Valeo, Prevent stb., de a speciális igények kielégítése érdekében sajátmárkás termékeket is forgalmaz.

Honlapja megtekinthető itt: https://impar.ro

A biztonságos, kényelmes és környezetvédő autózáshoz nem csak jól megépített gépkocsira, hanem jól felkészült szakemberekre és szakszerűen ellátott szervízre is szükség van. Az Euro-Car Trading két évtizeddel ezelőtti alapítása óta teljeskörű szolgáltatásokat biztosít minden típusú személygépkocsi és haszonjármű számára Székelyudvarhely és Marosvásárhely vonzáskörzetében. Emellett Hargita és Maros megyében a Toyota márkaképviseletet is ellátja.

Az ügyintézés gyors, szakszerű, minden az ügyfél igényeihez mérten alakítva. Miképp a Toyota, úgy az Euro-Car Trading is együttműködésre törekszik a vele kapcsolatban álló összes érdekelttel: az alkalmazottaktól, a beszállítóktól és ügyfelektől azokig a közösségekig, amelyekben működik.

Honlapja megtekinthető itt: http://harghita.toyota.ro

Vállalatcsoportunk legfiatalabb tagjaként az ePulse a következő szolgáltatásokat kínálja magánszemélyek és jogi személyek számára:

Márkafüggetlen autóvásárlási tanácsadás – segítség a legmegfelelőbb elektromos autó kiválasztásában: az ügyfelek nyolc márka és több mint negyven típus közül válogathatnak. Legyen új vagy használt, elektromos, hibrid vagy plug-in hibrid autó, egyaránt biztosítunk visszavásárlási lehetőséget (buy-back), rövid- és hosszútávú bérlést, előnyös finanszírozási formákat, és különböző szolgáltatáscsomagokat magánszemélyek vagy vállalatok számára. Hosszú távú partnerség keretében elektromos autó vagy flotta bérlés esetén, az autópark adminisztrációs költségeit is levesszük a válladról.

Ugyanakkor a környezetbarát közlekedés számunkra akkor is fontos, ha nem autókról beszélünk. Ezért kínálatunkban elektromos rollereket és kerékpárokat is találsz, amelyek kiválasztásában a legelőnyösebb ár-érték arány volt számunkra a szempont.

Honlapja megtekinthető itt: https://epulse.ro

Az ARKUM cégcsoport mozgatórugójának tekinthető ARKUM INVEST fő tevékenységi területe a saját tulajdonban lévő vagy ügyintézés alá vett ingatlanok hasznosítása.  A kiadott ingatlanok felülete összességében meghaladja a 20.000 négyzetmétert.

Az ingatlanfejlesztés egyben értékmegőrzést is jelent a cég számára, az üzlet titka: megtalálni a különböző környezetekben található ingatlanok számára a legcélszerűbb rendeltetést, növelve azok értékét. Jelenleg kereskedelmi felület, irodaház, raktár- és termelőfelületek tartoznak a cég aktív hatáskörébe, azonban ez a kör bővülhet újabb befektetési lehetőségek megjelenésével.

Az ARKUM INVEST koordináló szerepet is betölt a vállalatcsoport életében, a csoport többi tagjának eredményes együttműködését biztosítva.

Honlapja megtekinthető itt: https://arkuminvest.ro

Székelyudvarhely szívében háromcsillagos szálloda várja a vendégeket. A jelentős felújításon áteső épület újranyitáskor 67 szobával (melyek közül 13 lakosztállyal), teljeskörűen felújított wellnessrészleggel, a belváros legmagasabb középületeként gyönyörű kilátást kínáló panorámaterasszal és bisztróval rendelkezik. Az új apartmanok és családi szobák egyaránt állnak az egyéni vendégek, a csoportok, valamint a konferenciaturizmus szolgálatában. Csodálja meg egy új perspektívából Székelyudvarhely belvárosát az épületünk tetejéről!

Az egyre élénkebb udvarhelyszéki gazdasági élet miatt a hotel egyre nagyobb hangsúlyt fektet a konferenciaturizmusnak megfelelő szolgáltatások kialakítására. Wifi, korszerű audio- és vizuáltechnikai berendezések, őrzött parkoló, szaunával, pezsgőfürdővel és masszázs-szalonnal ellátott szabadidőközpont áll a vendégek rendelkezésére. Sajátos szolgáltatás a csillagtúrák, szabadidős programok szervezése a székely hagyományok, történelmi és természeti látványosságok iránt érdeklődő turisták számára.

Honlapja megtekinthető itt: http://kukullo.ro

A szentpáli halastavakat működtető AGROPISC a halgazdálkodás mellett a környék ornitológiai sajátosságai által nyújtotta potenciált az ökoturizmus jegyében igyekszik idegenforgalmi szempontból is kiaknázni. A NATURA 2000 természetvédelmi területen fekvő 180 hektáron gazdálkodó halgazdaságban azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az ország minden sarkába eljutó szentpáli pontyot, a halfogyasztást népszerűsítve megpróbáljuk a székelyföldi emberek étrendjébe is beépíteni.

Kétféle horgásztóval rendelkezünk, egyik a hobbihorgászok számára kínál kikapcsolódást, míg a sporthorgásztavunk Románia legjobb öt ilyen tava közé tartozik, ez utóbbi kimondottan “Catch & Release” rendszerben működik. A természetvédelmi körzet, az érintetlen környezet, a madárpihenők, madárlesek gondoskodnak arról, hogy családja minden tagja megtalálja a saját érdeklődési körét a tavak vonzáskörzetében. 

A sporhorgászat honlapja megtekinthető itt: https://baltadelasanpaul.ro
A halgazdaság honlapja megtekinthető itt: https://agropisc.ro

După treizeci de ani de la înființare, putem afirma că Impar a câștigat pe bună dreptate încrederea clienților din industria auto. Magazinul care vindea piese auto în 1991 a devenit un distribuitor cu acoperire națională, dând dovadă de o dezvoltare continuă și acum oferă mii de produse. Bazându-se pe lângă informațiile pieței și pe valorile umane ale angajaților săi, firma dispune acum de resursele, echipamentele tehnice și experiența necesară pentru a oferi o gamă completă de produse și servicii pentru orice tip de vehicul.

În calitate de furnizor pentru flote auto, distribuitori, service-uri, hipermarketuri, stații de combustibil, magazine de piese auto și firme agricole, firma Impar s-a dovedit a fi un partener de încredere atât pe piața business-to-business, cât și pe piața business-to-consumer. Gama bogată de produse oferită de firmă include: anvelope, lubrifianți, acumulatori, accesorii auto, cosmetice auto, piese auto etc. importate din numeroase țări din UE și Orientul Îndepărtat. În privința anvelopelor agricole se situează pe primul loc în țară. Reprezintă mai multe mărci de renume în România, cum ar fi BKT, Varta, Osram, Valeo, Prevent etc., dar distribuie, de asemenea, produse de marcă proprie pentru a răspunde unor nevoi specifice.

Pagina web: https://impar.ro

Condusul sigur, confortabil și ecologic presupune pe lângă o mașină bine construită și profesioniști bine pregătiți și efectuare service în mod profesionist. De la înființarea sa în urmă cu două decenii, Euro-Car Trading oferă o gamă completă de servicii pentru toate tipurile de autoturisme și autoutilitare în zona Odorheiu Secuiesc și Târgu Mureș. Totodată este dealer Toyota în județele Harghita și Mureș.

Promptitudine, profesionism, totul adaptat la nevoile clientului. La fel ca Toyota, Euro-Car Trading încearcă la rândul său să lucreze în parteneriat cu toți stakeholderii săi: angajați, furnizori, clienți și comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Pagina web: http://harghita.toyota.ro

ePulse, fiind cel mai recent membru al grupului nostru, oferă persoanelor fizice și juridice următoarele servicii:

Asistență în cumpărare autovehicule indiferent de marcă – asistență în a găsi mașina electrică potrivită: clienții pot alege dintre opt mărci și peste 40 de modele. Fie vorba de mașini noi sau folosite, electrice, hibride sau plug-in hybrid – oferim posibilitate buy-back, închirieri pe termen scurt și lung, opțiuni de finanțare avantajoase și diverse pachete de servicii pentru persoane fizice sau juridice. În cadrul unui parteneriat pe termen lung, vă scutim de costurile administrative legate de închirierea unei mașini electrice sau a unei flote de mașini electrice.

Totodată, transportul ecologic este important pentru noi, chiar dacă nu este vorba despre mașini. De aceea, gama noastră include trotinete și biciclete electrice, selectate pe baza celui mai avantajos raport calitate-preț.

Pagina web: https://epulse.ro

Una dintre domeniile de activitate principale ale ARKUM INVEST, considerată forța motrice a grupului de firme ARKUM, constă în valorificarea bunurilor imobiliare deținute sau administrate de grup.  Suprafața totală a imobilelor închiriate depășește 20.000 de metri pătrați.

Firma consideră că dezvoltarea imobiliară înseamnă totodată conservarea valorii, iar secretul afacerii este de a găsi cel mai bun mod de utilizare a proprietăților aflate în diferite locații, și de a crește valoarea acestora. În prezent, portofoliul activ al companiei include spații comerciale, birouri, hale de depozitare și de producție, însă este posibil ca acesta să se extindă pe măsură ce apar noi oportunități de investiții.

ARKUM INVEST are, de asemenea, un rol coordonator în activitatea grupului, asigurând o cooperare eficientă între membrii grupului.

Pagina web: https://arkuminvest.ro

Clienții sunt așteptați într-un hotel de trei stele în centrul orașului Odorheiu Secuiesc. La terminarea renovării clădirea hotelului va avea 67 de camere (inclusiv 13 apartamente), un spa complet renovat, o terasă care oferă o priveliște panoramică, fiind cea mai înaltă clădire publică din centrul orașului, precum și un bistro. Apartamentele noi și camerele de familie sunt disponibile pentru oaspeți individuali, grupuri și participanți la conferințe. Bucurați-vă de centrul orașului Odorheiu Secuiesc dintr-o nouă perspectivă de pe acoperișul clădirii!

Datorită vieții economice din ce în ce mai vii din zona Odorheiu Secuiesc, hotelul se axează din ce în ce mai mult pe dezvoltarea de servicii potrivite pentru turismul de conferințe. Wi-Fi, echipamente audio-vizuale moderne, parcare păzită, un centru de agrement cu saună, cadă cu hidromasaj și salon de masaj sunt la dispoziția oaspeților. Un serviciu special este organizarea de excursii și activități de agrement pentru turiștii interesați de tradițiile secuiești, atracțiile istorice și naturale.

Pagina web: https://kukullo.ro/ro

AGROPISC, operatorul lacurilor de pescuit de la Sânpaul și-a propus ca pe lângă piscicultură să exploateze potențialul caracteristicilor ornitologice ale zonei în spiritul ecoturismului. În ferma piscicolă, care este situată pe 180 de hectare într-un sit NATURA 2000, ne-am propus să încercăm să includem crapul de la Sânpaul, care este accesibil în toate colțurile țării, în alimentația oamenilor din Ținutul Secuiesc, prin promovarea consumului de pește.

Avem două tipuri de lacuri de pescuit, unul pentru pescarii de agrement, în timp ce lacul nostru de pescuit sportiv este unul dintre cinci cele mi bune din România, acesta din urmă fiind în sistem “Catch & Release”. Situl natural, mediul înconjurător neatins, refugiul ornitologic, observatorul de păsări, asigură ca fiecare membru al familiei dumneavoastră să-și găsească propriul interes.

Pagina web pescuit sportiv: https://baltadelasanpaul.ro

Pagina web piscicultură: https://agropisc.ro